دسترسی نوجوانان انگلیسی به شبکه‌های اجتماعی محدود می‌شود-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

دسترسی نوجوانان انگلیسی به شبکه‌های اجتماعی محدود می‌شود

رسانه‌ها گمانه‌زنی کرده‌اند که «ممنوعیت در دسترسی» یکی از گزینه‌های بالقوه دولت انگلیس برای محافظت از جوانان در برابر آسیب‌های آنلاین است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 16
کد خبر: ۲۱۸۶۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های انگلیسی می‌گویند که ریشی سوناک، نخست وزیر این کشور در نظر دارد دسترسی نوجوانان زیر ۱۶ سال به رسانه‌های اجتماعی را محدود کند تا به گفته خود «از آن‌ها در برابر آسیب‌های آنلاین محافظت کند».

 

به گزارش گاردین، دولت انگلیس در حالی قصد دارد نظارت بر استفاده نوجوانان از شبکه‌های اجتماعی را افزایش دهد که پیش از این نیز قانونی تحت عنوان «اقدامات ایمنی آنلاین» را تصویب کرده است. این قانون رسانه‌های اجتماعی را ملزم می‌کند از کودکان در برابر محتوای مضر محافظت کنند؛ در غیر این صورت، تا ۱۰ درصد از درآمد جهانی خود جریمه خواهند شد.

 

سخنگوی دولت انگلیس می‌گوید وزرا هنوز چیزی در این خصوص امضا نکرده‌اند و دولت بیشتر به دنبال «توانمند سازی والدین» است تا کاهش دسترسی به اینترنت. از سوی دیگر، معاون سخنگوی رسمی نخست وزیر در مورد این گزارش‌ها اظهار نظر به خصوصی نکرد اما به خبرنگاران گفت: «ما به طور گسترده به ایمن نگه داشتن کودکان در فضای مجازی توجه می‌کنیم».

 

سازمان‌های خیریه و فعالان حقوق کودک سال‌ها است که خواستار وضع مقررات ایمنی قوی‌تری در فضای مجازی هستند. پیش از این، موسسه خیریه «مولی رز» انگلیس که در زمینه پیشگیری از خودکشی فعالیت می‌کند، در گزارشی اعلام کرد الگوریتم رسانه‌های اجتماعی هر روزه محتوایی را به میلیون‌ها نفر از نوجوانان منتقل می‌کند که برای سلامت روان آنان مضر است و می‌تواند به قیمت از دست دادن جان آنان تمام شود. این موسسه پس از بررسی بیش از هزار پست در اینستاگرام و تیک‌تاک اعلام کرد برخی از پربازدیدترین پست‌هایی که مربوط به خودکشی یا خودزنی بوده یا محتوای بسیار افسرده‌کننده داشته، بیش از یک میلیون بار مشاهده و لایک شده و گا‌ها به دیگران «توصیه» شده است./ فارس

ارسال نظر